Golfvakantie Hurghada

Filters tonen
 

Golfvakantie Hurghada

Bent u op zoek naar een ideale vakantiebestemming in Egypte? Hurghada is een toeristische badplaats die is gelegen aan de Rode Zee. Hoewel  Hurghada een populaire badplaats is kunt u er ook terecht voor een goed potje golf tijdens uw golfvakantie. Een aangenaam klimaat en privé golfbaan spelen hierin een belangrijke rol.

Golfvakantie Hurghada

Tegenwoordig is Hurghada de meest bezochte plaats in Egypte. Hurghada heeft een ideaal woestijnklimaat dat het hele jaar door aangename temperaturen en vele uren zon garandeert. Hurghada strekt zich over een lengte van ongeveer 35 km uit langs de kust van de Rode Zee.  De Rode Zee met haar warme water en prachtige koraalriffen is een favoriete plek voor velen.

De stad is onderverdeeld in het moderne toeristische centrum Sakkala, het oudste deel Dahar en de kuststrook Ahiaa waar de lokale bevolking woont. In Hurghada staan tientallen hotels en de stad kent een levendig centrum.

Golfvakantie Hurghada - Golfbanen

De golfbanen die dichtbij de resorts gelegen zijn het Madinat Makadi Golf en The Cascades at Soma Bay Golf & Country Club. Beide golfbanen beschikken over 18 holes en zijn gelegen aan de Rode Zee. Madinat Makadi is de langste golfbaan in de regio. De golfbaan is beschikbaar voor verschillende niveaus en daardoor is de baan voor iedereen toegankelijk. The Cascades golfbaan is ontworpen door Gary Player, de baan is uitdagend maar plezierig om te spelen. Beide banen zijn zeker de moeite waard om uit te proberen.

Golfvakantie Hurghada - Accommodaties

De accommodaties die Cretas Golf aanbiedt zijn echte golf resorts voor uw golfvakantie naar Hurghada. U kunt hier heerlijk ontspannen tijdens een potje golf aan een van de golfbanen die horen bij de accommodaties gelegen aan de Rode Zee. De golfbanen zijn gelegen naast het resort en zijn dus binnen handbereik. Daarnaast beschikken de accommodaties over diverse faciliteiten zodat u ook bij het resort heerlijk kunt ontspannen.

Golfvakantie Hurghada - Boeken

Cretas Golf is de specialist in golfreizen. Naar aanleiding van uw wensen wordt een reisvoorstel op maat samengesteld. Bij Cretas Golf stelt u met behulp van onze experts uw favoriete golfvakantie naar Hurghada samen.   Kwaliteit wordt voorop gesteld zodat wij u een vakantie kunnen aanbieden zoals u deze voor ogen heeft.

Voorstel aanvragen