Golfreis

Met uw eigen auto een golfreis maken? Of toch liever een golfreis waarbij u gevlogen wordt naar uw bestemming? Het kan bij Cretasgolf! Wilt u genieten van uw welverdiende golfreis naar één van de vele vakantiebestemmingen? Boek dan uw golfreis bij Cretasgolf; uw specialist in golfreizen!

Golfreis Portugal

Portugal is een bestemming dat voor velen al jaren een ideale vakantiebestemming is. Tijdens uw golfreis naar Portugal maakt u kennis met een prachtige natuur, mild klimaat, oude vissersdorpjes, plaatselijke tradities en de prachtige uitgestrekte stranden. Bij Cretasgolf kiest u bijvoorbeeld voor een Golfreis Portugal naar de Algarve. Portugal beschikt over een groot aantal golfbanen die te bereiken zijn vanaf uw accommodatie binnen 30 minuten.

Golfreis Spanje

Spanje is al jarenlang een populaire vakantiebestemming. Tijdens uw golfreis naar Spanje bent u verzekerd van een heerlijke temperatuur, een ideaal golfklimaat en u kunt golfen op één van de vele fantastische golfbanen die Spanje te bieden heeft.  Geniet van de Spaanse cultuur en de prachtige natuur! Cretasgolf heeft met zorg de mooiste streken en eilanden voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een Golfreis Spanje naar Costa Blanca.

Golfreis Duitsland

Een golfreis naar Duitsland met uw eigen auto is ook zeker aan te raden. Door de prachtig gelegen golfbanen, vriendelijke sfeer en betaalbare fees, begint Duitsland steeds populairder te worden als golfbestemming. Cretasgolf heeft met zorg een selectie gemaakt van de beste hotels en resorts zodat u van alle luxe faciliteiten bent voorzien. De bestemmingen in Duitsland zijn: Noord-Duitsland en Midden-Duitsland.

Golfreis Turkije

Met een golfreis naar Turkije bent u verzekerd van een prachtige natuur, goed onderhouden golfbanen, maar ook accommodaties waar u niks tekort komt. Een golfvakantie naar Turkije staat garant voor een ideale mix van golf en ontspanning. Bij Cretasgolf is de Golfreis Belek met zorg voor u geselecteerd. Belek is namelijk dé golfbestemming van Turkije en wordt niet voor niets gezien als paradijs voor de golfliefhebber. 

Voorstel aanvragen