Golfvakantie Turkije

Is golf één van uw grootste hobby's en wilt u dit combineren met de nodige rust en ontspanning? Cretasgolf is al jarenlang specialist in het organiseren van golfvakanties, onder andere naar Turkije. Wanneer u kiest voor een golfvakantie naar Turkije, bent u verzekerd van een prachtige natuur, goed onderhouden golfbanen die allen de moeite waard zijn, maar ook accommodaties waar u niets te kort komt. Kortom; een golfvakantie naar Turkije staat garant voor de ideale mix van golf en vakantie.

Golfvakantie Turkije - golfbanen 

De golfbanen in Turkije zijn uitstekend onderhouden en worden dagelijks goed verzorgd. Cretasgolf heeft haar aanbod in een golfvakantie naar Turkije zo samengesteld dat u een ruime keus heeft in verschillende top-banen in de directe omgeving van uw accommodatie. Zo vindt u op een maximale afstand van 30 minuten minstens drie banen waar u uw hobby uit kan oefenen. 

Golfvakantie Turkije - accommodaties 

Cretasgolf biedt golfvakanties naar Turkije, om precies te zijn naar de streek Belek. Dit is een bestemming vol verrassingen. Naast een prachtig landschap kunt u hier ook genieten van indrukwekkende bezienswaardigheden en stranden die u volledig tot rust laten komen. De accommodaties zijn voorzien van alle luxe en comfort die u maar kunt wensen. Na een dagje golf kunt u hier heerlijk tot rust komen in één van de zwembaden, vertoeven in de spa, of genieten van culinaire hoogstandjes in één van de restaurants. 

Golfvakantie Turkije boeken

Laat uw zorgen uit handen nemen, en boek uw golfvakantie Turkije via Cretasgolf. De specialisten van Cretasgolf luisteren naar uw wensen, behoeften en stemmen deze af op uw reisgezelschap. Op deze manier ervaart u de golfvakantie naar Turkije zoals u deze voor ogen had. Genieten van een welverdiende golfvakantie naar Turkije doet u met de service van Cretasgolf. Vraag vandaag nog een persoonlijk reisvoorstel aan op maat, dan kan uw golfvakantie naar Turkije niet snel genoeg beginnen! 

Golfvakantie naar Turkije op maat samengesteld? Laat dit doen door Cretasgolf; specialist in golfvakanties!

Voorstel aanvragen