Sueno Golf Hotel Belek

Vanaf € 649,00 Ontvang een voorstel op maat

Het Sueno Golf Hotel is met uitstek geschikt voor de echt fanatieke golfer. Vanuit het hotel loopt u zo naar de twee eigen golfbanen Pines & Dunes. Het gehele jaar door bieden zij ongelimiteerd golf pakketten aan waarbij wij vooraf 5 starttijden voor u kunnen boeken en u de overige ter plaatse boekt. Het is indien beschikbaar dus prima mogelijk om dan 36 holes te spelen per dag. 
 
De inrichting van het hotel is niet modern maar wel comfortabel en het beschikt over alle faciliteiten die gewenst zijn. Hoewel het hotel niet aan het strand ligt kunt u per shuttle service binnen 10 minuten op het privé strand staan. Ook is het toegestaan om gebruik te maken van de faciliteiten van het zusterhotel Sueno Deluxe Resort. Zo zijn er in het Sueno Deluxe Resort een buffet restaurant en 6 a la carte restaurants waar u na reservering gebruik van kunt maken (er kunnen reserveringskosten van toepassing zijn voor de a la carte restaurants). Ga ook zeker een keer naar Sueno Deluxe voor een lunch op het "Sueno Square" waar 16 verschillende kramen zijn met o.a thais, fruit, salade, pizza & pasta.

Hoewel u dus ook gebruik mag maken van de zwembaden en extra uitgebreide Spa in het Sueno Deluxe Resort beschikt ook het Sueno Golf Hotel ook over deze faciliteiten alleen dan kleiner. Wat zeker ook zijn charme heeft en waardoor het minder massaal is.
 
Zeer sfeervol is de birdiebar in het Sueno Golf Hotel met uitzicht over de golfbaan. Voor hotelgasten is deze birdiebar inclusief in het All Inclusive concept.
 
De standaard kamers hebben een oppervlakte van 35-40 m2. Voor een geringe toeslag kunt u een Senior Room of Suite boeken, deze variëren van 45 – 70 m2. De senior rooms hebben uitzicht op de golfbaan wat eigenlijk wel past bij dit hotel en dus zeker aan te raden is.
 
 
Lees meer...
 

Alle Details

Aantal kamers
174
Ligging
Op 400 meter van het strand en 5 minuten van Belek
Zwembaden
1 buitenbad, 1 binnenbad
Spa
Ja
Aantal restaurants
2
Internet
Ja
Eigen golfbaan
Ja
Banen binnen 30 min.
14
Parkeerkosten Hotel
n.v.t.
Strand
Privé strand met shuttlebus
Sterren
5
Land
Turkije
Soort
Vliegvakantie
 

Basisarrangement

 

  • Meet en Greet service bij aankomst
  • Transfer naar uw hotel v.v.
  • 7 nachten verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Verzorging op basis van half pension
  • Ongelimiteerd Golf op Pines & Dunes

De vanaf prijs is geldig in de perioden 29 november - 23 december 2020 en 01 januari - 04 februari 2021. 

Prijzen zijn exclusief vlucht. Wij kijken graag de mogelijkheden voor u na qua vluchten.

 

 

Service & Faciliteiten

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen