Golfweekend Portugal

Een weekend golfen in Portugal? Voor Cretasgolf is dit geen probleem. Cretasgolf stelt het perfecte golfweekend in Portugal voor u samen. Portugal heeft als land veel te bieden. De cultuur en natuur is prachtig en het klimaat is uitstekent. Dit maakt Portugal ook tijdens de koude wintermaanden tot een favouriete vakantiebestemming, onder andere voor golfliefhebbers. 

Golfweekend Portugal - tal aan golfmogelijkheden

De golfliefheber kan tijdens een golfweekend in Portugal naar hartenlust golfen op één van de vele mooie banen die dit land rijk is. Doordat de golfbanen alleen prachtig zijn gelegen, zal dit ongetwijfeld gaan zorgen voor een ultieme ervaring. Door accommodaties van Cretasgolf zijn met zorg samengesteld. Deze liggen namelijk rondom de meest populaire golfbanen. Op een maximale afstand van 30 minuten van uw accommodatie kunt u een ruime keus maken uit de verschillende mogelijkheden. Bij Cretasgolf kunt u voor een golfweekend een keuze maken uit de volgende Portugese streken: 

- omgeving Lissabon
- Algarve

                                              

Golfweekend Portugal - accommodaties

Een kijkje nemen in de Portugese keuken, heerlijk vertoeven in één van de spa's of lekker tot rust komen in één van de zwembaden of aan zee? De accommodaties van Cretasgolf bieden het allemaal. Alle accommodaties zijn voorzien van een hoog comfort- en luxe gehalte. Dit zorgt ervoor dat u hier niets te kort gaat komen. Dit maakt uw luxe golfweekend in Portugal nog vele malen aangenamer.

Golfweekend Portugal samenstellen

Welverdiend genieten van het golfweekend in Portugal zoals u deze voor ogen had? Laat Cretasgolf uw zorgen uit handen nemen. Cretasgolf luistert naar de specifieke wensen en behoeften van de klant en stemt deze af op het reisgezelschap. Wij stellen kwaliteit voorop. Dit kunnen we onder andere waarborgen door samen te werken met alleen gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen. Kortom; vraag vandaag nog een persoonlijk op maat samengesteld reisvoorstel aan aan bij Cretasgolf, dan beleeft u uw golfweekend zoals u deze voor ogen had. 

Golfweekend Portugal laat u persoonlijk samenstellen door Cretasgolf. Gegarandeerd geslaagd golfweekend!

Voorstel aanvragen