Golfvakantie Hua Hin

Filters tonen
 

Golfvakantie Hua Hin

Bent u een echte fan van golf? En wilt u dit graag combineren met uw reis naar Thailand? Met Cretas Golf kunt u uw persoonlijke golfvakantie samenstellen naar Hua Hin. Cretas Golf helpt u daar graag bij! Wij staan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw golfvakantie.

Golfvakantie Hua Hin

Hua Hin is de oudste badplaats van Thailand en is gelegen op de westoever van de Golf van Thailand. Hua Hin is een aanrader wanneer u uw rust wilt pakken. U kunt hier namelijk ontspannen op een vijf kilometer lang zandstrand met een tropische achtergrond. Het strand van Hua Hin is vijf kilometer lang. Niet alleen buitenlandse toeristen komen af op Hua Hin, ook bij de lokale Thai is Hua Hin een favoriete bestemming.

Golfvakantie Hua Hin - Golfbanen

In en rondom Hua Hin vindt u vele golfbanen. Hua Hin staat bekend als de golfbestemming van Thailand. Deze golfbanen zijn allen goed onderhouden en omringd door de mooie natuur. U heeft ruime keuze in Hua Hin want er zijn maar liefst acht top kwaliteit banen. Onder andere de golfbaan Royal Hua Hin. Dit was de eerste golfbaan die gemaakt werd in Thailand en beschikt over 18 holes. Springfield Royal Countryclub beschikt ook over 18 holes en is de meest beroemde baan rond Hua Hin en is ook de plek voor vele kampioenschappen.

Golfvakantie Hua Hin - Accommodaties

Antanara Hua Hin is een van de accommodaties die Cretas Golf aanbiedt. Het resort ligt net buiten Hua Hin maar direct aan zee. Er zijn zes golfbanen binnen 30 minuten te bereiken vanaf het resort. U kunt heerlijk tot rust komen bij het resort in het spacentrum, waar u kunt genieten van uitgebreide schoonheidsbehandelingen en massages. Daarnaast kunt u ook heerlijk tot rust komen in de prachtige omgeving nabij het resort.

Golfvakantie Hua Hin - Boeken

Niet voor niets is Cretas Golf de specialist in golfreizen. Kwaliteit wordt bij ons vooropgesteld zodat wij u een golfvakantie kunnen aanbieden zoals u deze voor ogen heeft! Golfvakantie Thailand in Hua Hin boeken? Laat deze op maat samenstellen door Cretas Golf!

Voorstel aanvragen