Golfvakantie Monastir

Filters tonen
 

Golfvakantie Monastir

Bent u op zoek naar een ideale bestemming voor uw golfvakantie in Tunesie? Dan is Monastir de geschikte plek. Bij Cretas Golf helpen wij u graag uw perfecte golfvakantie samen te stellen! Reisvoorstellen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften zodat u optimaal kunt genieten van uw golfvakantie Tunesië in Monastir.

Golfvakantie Monastir

Monastir is een stad in Tunesië, gelegen in het uiterste zuiden van de Golf van Hammamet. Monastir is met een mild klimaat, zuivere lucht, mooie zee en gastvrije inwoners de ideale vakantiebestemming. De stad is gebouwd op een rotspunt boven de donkerblauwe zee. Zo bevinden zich er fijne, langgerekte zandstranden. De meeste toeristen brengen hun vakantie door op de fijne zandstranden van Skanes en Dkhila, die tot de mooiste stranden van de Tunesische kust behoren.

Golfvakantie Monastir - Golfbanen

In Monastir bevinden zich drie golfbanen. Monastir wordt omgeven door duinen en heuvels bedekt met olijfbomen en hier en daar een palmboom. Dit gaf aanleiding om  twee mooie 18-holes golfbanen aan te leggen. De Flamingo Golf Course is een uitgesproken, sportieve en technische baan en is geliefd bij ervaren spelers. Echter zijn er afslagplaatsen beschikbaar voor verschillende niveaus en daardoor is de baan voor iedereen toegankelijk. De Palm Links Golf Course is een aangename baan met talrijke voorzieningen voor spelers, zoals negen oefen- en academyholes en een compleet oefenparcours. Op slechts 20 kilometer bevindt zich nog een golfbaan in Port El Kantaoui. 

Golfvakantie Monastir - Accommodaties

Het Riu Bellevue Park bevindt zich op enkele minuten rijden van het schitterende en fraai onderhouden 27- holes golfbaan El Kantaoui. Cretas Golf biedt comfortabele hotels aan gelegen in de omgeving van Port El Kantaoui. De aangeboden accommodaties zijn met zorg geselecteerd door Cretas Golf en zijn uitermate geschikt voor een onbezorgde accommodatie. De drie golfbanen zijn te bereiken op een maximale afstand van 30 minuten.

Golfvakantie Monastir - Boeken

Cretas Golf is de specialist in golfreizen. Wilt u verzekerd zijn van een Golfvakantie naar Monastir die precies aansluit op uw behoeften en wensen? Dan kunt u terecht bij Cretas Golf. Bij Cretas Golf stelt u met behulp van onze golfexperts uw favoriete golfvakantie naar Monastir samen.

Voorstel aanvragen