Kopenhagen

Filters tonen
 

Kopenhagen

De veelzijdige stad Kopenhagen biedt voor ieder wat wils: kronkelende straatjes in de oude binnenstad, prachtige koninklijke paleizen, architectonische hoogstandjes en leuke familie-attracties. Spring op de fiets of maak een heerlijke wandeling door de stad!

Golfreizen Denemarken - Kopenhagen

Cretas Golf beschikt over diverse golfreizen in Denemarken. Kopenhagen is een uitstekende keuze met vele prachtige banen. De tarieven voor de greenfees zijn aantrekkelijk dus mocht u graag vaker golfen dan in het basisarrangement staat vermeld zal dit geen grote aanslag op uw budget zijn.
Al jarenlang wordt The Scandinavian Golf Club gezien als de beste golfbaan van Denemarken. Het is een 36-holes baan, gelegen ten noordwesten van Kopenhagen, en is in 2010 ontstaan. Het heeft ook een zustercursus die The New Scandinavian heet en een jaar later geopend wordt. 

Golfreizen Denemarken– Auto

Genieten van een prachtige natuur, mooie golfbanen en vriendelijk inwoners met een auto golfvakantie naar Denemarken! Cretas Golf heeft met zorg de beste golfreizen Denemarken voor u geselecteerd om met uw eigen auto heen te reizen. Zo bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt.

Golfreizen Denemarken - Kopenhagen

De periode tussen mei en oktober is ideaal voor een golfreis naar Denemarken. De banen zijn dan in fantastische staat en dankzij de vele uren daglicht is het ook mogelijk om later in de middag een rondje te golfen. Met een van de golfreizen in Denemarken kunt u rondom Kopenhagen een balletje slaan terwijl u geniet van een adembenemend panorama!

Golfreizen Denemarken – Aanvragen

Bij Cretas Golf profiteert u van compleet op maat samengestelde golfreizen Denemarken naar Kopenhagen. Wij stemmen uw verblijf en reis af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften. Zo geniet u optimaal van de golfreis naar Denemarken, zoals u deze in gedachten heeft! Vraag online een offerte aan voor een op maat verzorgde golfreis naar Denemarken.
Uiteraard kunnen wij ook de vluchten voor u regelen in combinatie met een huurauto, mocht u liever niet per eigen auto op reis gaan.

Voorstel aanvragen