Golfreizen Italiaanse meren

Filters tonen
 

Golfreizen Italiaanse meren

Optimaal genieten van een van de golfreizen Italië? In Italië bent u omringd door de mooiste Italiaanse meren. Kom volledig tot rust in de prachtige natuur met een zeer aangenaam klimaat. Ervaar de echte Italiaanse levensstijl onder het genot van een heerlijk glaasje wijn en een mooi potje golf.

Golfreizen Italië – Italiaanse meren

Cretas Golf beschikt over diverse golfreizen Italië. Beroemde plekken zijn rondom de Italiaanse meren. Het grootste en meest noordelijke meer van Italië is het Gardameer. Het Gardameer ligt in een prachtig landschap met bergen en stranden en is een mooie bestemming voor een heerlijke vakantie. In de omgeving van het Gardameer zijn prachtige golfbanen te vinden waar uw golfvakantie optimaal tot zijn recht komt.

Golfreizen Italië – Auto

Genieten van een prachtige natuur, heerlijk klimaat, mooie golfbanen en culinaire Italiaanse hoogstandjes met een auto golfvakantie naar Italië! Cretas Golf heeft met zorg de beste golfreizen Italië voor u geselecteerd om met uw eigen auto heen te reizen. Zo bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt. Bent u al bekend rondom de Italiaanse meren? Cretas Golf biedt ook diverse golfvakanties aan in Toscane.

Golfreizen Italië – Italiaanse meren

Vanwege het aangename klimaat kan er in de omgeving van het Gardameer het hele jaar golf worden gespeeld. Een golfbaan dat is gelegen tussen de Alpen en het Gardameer is het Palazzo Arzaga Golf Resort. De baan beschikt over 27 zeer uitdagende holes. In de directe omgeving zijn er nog twee golfclubs te vinden, waaronder de golfbaan van La Garda. Met een van de golfreizen Italië kunt u rondom de Italiaanse meren een balletje slaan terwijl u geniet van een adembenemend panorama!

Golfreizen Italië – Aanvragen

Bij Cretas Golf profiteert u van compleet op maat samengestelde golfreizen Italië naar de Italiaanse meren. Wij stemmen uw verblijf en reis af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften. Zo geniet u optimaal van de golfreis naar Italië, zoals u deze in gedachten heeft! Vraag online een offerte aan voor een op maat verzorgde golfreis naar Italië!

Voorstel aanvragen