Golfvakantie Toscane

Filters tonen
 

Golfvakantie Toscane

Bent u een echte natuurliefhebber? Dan is een golfvakantie Toscane wat voor u! Toscane is het meest beboste gebied van Italië en heeft een zeer gevarieerd heuvelachtig landschap. Met de glooiende heuvels in diverse kleuren en kronkelende wegen waant u zich in een prachtig paradijs.

Golfvakantie Toscane – Auto

Genieten van een prachtige natuur, een aangenaam klimaat, mooie golfbanen en culinaire hoogstandjes met een auto golfvakantie Toscane. Cretas Golf heeft met zorg de beste golfvakantie Toscane en voorziening voor u geselecteerd om met uw eigen auto te reizen. Doordat u met uw eigen auto reist, bent u vrij om te gaan en te staan waar en wanneer u maar wilt. Heeft u Toscane al eens gezien en bent u benieuwd naar de populaire Italiaanse meren? Laat uw golfvakantie samenstellen door Cretas Golf!

Golfvakantie Toscane – Golfbanen

Vanwege het milde klimaat is golfen in Toscane erg aangenaam. Hierdoor kan er het gehele jaar golf worden gespeeld. Met de golfvakantie Toscane bent u verzekerd van de golfbanen die tot de beste golfbanen worden gerekend van Italië. Golfbanen in Toscane kenmerken zich over het algemeen door hoogteverschillen, hierdoor zijn de banen uitdagend. Poggio dei Medici golfbaan is een van de 22 golfbanen gelegen in Toscane en wordt gezien als één van de beste golfbanen van Italië. Poggio dei Medici beschikt over een baan met 18 holes. 

Golfvakantie Toscane – Accommodaties

Cretas Golf heeft voor u een golfvakantie Toscane met de beste accommodaties geselecteerd! Het Green Park Hotel is gelegen op vijf minuten lopen van het centrum Peschiera del Garda en ligt direct aan het Gardameer. Het Poggio dei Medici resort ligt in de Green Mugello Valley en beschikt over een eigen 18 holes golfbaan. Dat is tevens één van de beste banen in Italië!

Golfvakantie Toscane – Cretasgolf

Bij Cretas Golf profiteert u van een compleet op maat samengestelde golfvakantie Toscane. Wij stemmen uw verblijf en reis af op uw persoonlijke wensen en behoeften. Zo kunt u genieten van de vakantie die u in gedachten heeft. Vraag online een offerte aan voor een op maat verzorgde golfvakantie Toscane!

Voorstel aanvragen