Golfvakantie Duitsland

Filters tonen
 

Golfvakantie Duitsland

Met een golfvakantie Duitsland bij Cretas Golf zit u altijd goed! De prachtig gelegen golfbanen, vriendelijke sfeer en betaalbare fees maken Midden-Duitsland een golfbestemming dat steeds populairder wordt. Cretas Golf heeft met zorg de beste accommodaties voor u geselecteerd zodat u bent voorzien van alle luxe faciliteiten!

Golfvakantie Duitsland – Golfbanen

Gelegen in Midden-Duitsland is het Rhön gebergte dat een van de meest onderschatte gebieden is van Duitsland. De golfvakantie Duitsland – golfbanen zal u verassen met prachtige panorama’s en zal zowel voor de beginnende als gevorderde golfer genoeg te bieden hebben. Naast golfen nodigt het gebied ook uit tot wandelen! Het landschap bestaat uit beekjes, rivieren en uitgestrekte groene vlaktes. Een prachtig gebied!

Golfvakantie Duitsland – Auto

Met een golfvakantie Duitsland – auto naar Midden-Duitsland geniet u van een prachtige natuur en uitdagende golfbanen! Bij Cretas Golf bent u verzekerd van de beste voorzieningen waar u met uw eigen auto heen kunt reizen. Doordat u met uw eigen auto reist bent u vrij om te gaan en staan waar en wanneer u maar wilt.

Golfvakantie Duitsland – Hotel

Voor een golfvakantie naar Midden-Duitsland bent u bij Cretas Golf aan het juiste adres! Niet ver van de bruisende stad Bonn is het Hotel Gut Heckenhof gelegen. Golfvakantie Duitsland – Hotel is direct gelegen aan een eigen golfbaan. Het hotel is gelegen in een rustige omgeving in de mooie natuur van Duitsland.

Het Golf Hotel Vesper is van oorsprong een hoeve met vakwerkhuisjes en is getransformeerd tot een schitterend golfhotel! Nabij gelegen zijn twee golfbanen op loopafstand. De Juliana Course is smal en slingert door dichte bossen en de Felderbach heeft een open karakter is met 6100m behoorlijk lang.

Golfvakantie Duitsland – Offerte Aanvragen

Bij Cretas Golf kunt u eenvoudig uw golfvakantie Duitsland -  offerte aanvragen. Laat uw golfvakantie naar Midden-Duitsland bij Cretas Golf compleet afstemmen op al uw wensen en behoeften! Vraag online een offerte aan en sta versteld van de mogelijkheden die Cretas Golf u te bieden heeft! Genieten van uw golfreis naar Duitsland doet u met een van de geselecteerde accommodaties van Cretas Golf!
 

Voorstel aanvragen