Malmö

Filters tonen
 

Malmö

Malmö is na Stockholm en Göteborg de derde grote stad van het land. Het ligt in het uiterste zuiden van Zweden, net aan de overkant van de Öresund. Zo rijdt u vanuit Kopenhagen makkelijk naar deze leuke en bruisende stad. Malmö is een verveling van diversiteit, een mengelmoes van oud en nieuw en één van de meest electische steden in Scandinavië. De stad is de toegangspoort tot de provincie Skåne, de zuidelijkste regio van Zweden en deze zuidelijke ligging heeft als voordeel dat het weer in Malmö iets milder is dan in de rest van het land. 

Golfreizen Zweden - Malmö

Cretas Golf beschikt over diverse golfreizen in Zweden. Malmö is een uitstekende keuze met vele prachtige banen. In de regio Skåne zijn wel 28 golfbanen te vinden waaronder PGA Zweden National, waar het Nordea Masters Golftournooi wordt gehouden. Aangezien alle wegen in de provincie leiden naar Malmö is ook een verblijf in de stad een perfecte uitvalbasis voor een golfreis.

Golfreizen Zweden – Auto

Genieten van een prachtige natuur, mooie golfbanen en vriendelijk inwoners met een auto golfvakantie naar Zweden! Cretas Golf heeft met zorg de beste golfreizen Zweden voor u geselecteerd om met uw eigen auto heen te reizen. Zo bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt.

Golfreizen Zweden - Malmö

De periode tussen mei en oktober is ideaal voor een golfreis naar Zweden. De banen zijn dan in fantastische staat en dankzij de vele uren daglicht is het ook mogelijk om later in de middag een rondje te golfen. Met een van de golfreizen in Zweden kunt u rondom Malmö een balletje slaan terwijl u geniet van een adembenemend panorama!

Golfreizen Zweden – Aanvragen

Bij Cretas Golf profiteert u van compleet op maat samengestelde golfreizen Zweden naar Malmö. Wij stemmen uw verblijf en reis af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften. Zo geniet u optimaal van de golfreis naar Zweden, zoals u deze in gedachten heeft! Vraag online een offerte aan voor een op maat verzorgde golfreis naar Malmö!

Voorstel aanvragen