Evian Resort - Hôtel Royal

Vanaf € 0,00 Ontvang een voorstel op maat

Het Evian Resort is gelegen tussen de Alpen en de oevers van het meer van Geneve. Het totale resort bestaat uit 2 hotels; het ‘Hotel Royal’ en het ‘Hotel Ermitage’ en de ‘Evian Resort Golf Club’. Dit resort is een waar paradijs waar u volledig tot rust kunt komen, heerlijk kunt golfen, u gebruik kunt maken van een zeer uitgebreid welness centrum en kunt genieten van hoogstaande gastronomie in één van de vele restaurants. Zeer geschikt vanwege z’n ligging op 45 km van het centrum van Geneve (en het naast gelegen internationale vliegveld) en daardoor ook ideaal voor shortbreaks.

Het 5-sterren ‘Hotel Royal’ heeft in 1909 z’n deuren geopend. Hotel Royal heeft 153 kamers en suites, die het uiterste bieden in Franse elegantie, geraffineerde luxe en prachtige uitzichten. Harmonieuse kleuren, uitnodigende meubels die speciaal ontworpen zijn voor Hotel Royal om u te laten genieten op uw kamer of op uw aangrenzende terras. 

Hotel Royal heeft meerdere restaurants van zeer exclusief tot en met een gril/lounge restaurant. Er is zelfs een restaurant dat exclusief gericht is op afslanken en opdoen van energie.

Golfen kunt u hier op één van de mooiste golfbanen van Europa. Deze baan ligt vlakbij het resort (u wordt desgewenst met een busje gebracht) en u kunt hier alleen maar spelen wanneer u bij één van deze 2 hotels verblijft. Daarnaast heeft deze golfbaan een uniek trainingscentrum met nog eens 4 korte holes die in meerdere verschillende moeilijkheidsgraden zijn te spelen. Hier kunt u naar hartelust trainen en e.e.a. direct in de praktijk brengen.

Lees meer...
 

Alle Details

Artikelnummer
211
Aantal kamers
153
Ligging
aan het meer van Geneve
Zwembaden
Ja
Spa
Ja
Aantal restaurants
3
Internet
Gratis WIFI in het gehele hotel
Eigen golfbaan
Ja
Banen binnen 30 min.
Nee
Parkeerkosten Hotel
Gratis parkeren
Sterren
5
Land
Frankrijk
 

Basisarrangement

 

Service & Faciliteiten

Hotel Royal heeft meerdere restaurants van zeer exclusief tot en met een gril/lounge restaurant. Er is zelfs een restaurant dat exclusief gericht is op afslanken en opdoen van energie.

Naast het golf zijn er nog diverse andere sportieve activiteiten te vinden. Meerdere sporten binnen het 20 hectare grote park; tennis, boogschieten, pitch and putt, wat u gratis wordt aangeboden. Maar er kunnen ook open-air activiteiten voor u worden gereserveerd, wildwater sporten, sporten op het meer, in de lucht en zelfs wintersport.

De ‘Spa Evian Source’ van de ‘Palace’ is gericht op ontstressen, afvallen en verzorging van een stralende huid.

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen