Golfvakantie Noord-Frankrijk

Filters tonen
 

Golfvakantie Noord-Frankrijk

Uw golfvakantie Noord-Frankrijk kunt u persoonlijk samenstellen. Cretas Golf biedt diverse accommodaties in Arras, Saint Omer, Hardelot en Le Touquet. Wilt u naast uw golfvakantie Noord-Frankrijk golfen in heel Frankrijk? Bekijk dan in welke streken Cretas Golf meer golfvakanties Frankrijk aanbiedt!

Golfvakantie Noord-Frankrijk – Golfbanen

U kunt bij uw golfvakantie Noord-Frankrijk – golfbanen verwachten op de meest schitterende locaties. Een van de golfbanen in Noord-Frankrijk is Arras. Arras staat bekend als een van de mooiste parkland courses. Het heuvelachtige landschap maakt de baan uitdagend. Een andere uitdagende golfbaan in Noord-Frankrijk is Aa Saint Omer, de baan is gelegen in een glooiend en afwisselend landschap. Deze golfbaan is bijzonder attractief en uitdagend vanwege de glooiingen, meertjes en bossen.

Golfvakantie Noord-Frankrijk – Auto

Met de golfvakantie Noord-Frankrijk – auto kunt u het gemak ervaren van reizen met eigen vervoer. Zo kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Dit maakt het ideaal om in uw golfvakantie meerdere golfbanen bezoeken die u aanspreken. Op deze manier haalt u alles uit uw golfvakantie!

Golfvakantie Noord-Frankrijk – Hotel

Cretas Golf heeft met zorg de beste hotels voor u geselecteerd waar u met eigen vervoer heen kunt reizen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw golfvakantie Noord-Frankrijk – hotel doorbrengen in het Westminster Hotel. Het hotel beschikt over een klassiek interieur met een luxe uitstraling. Het Westminster hotel heeft goede relaties met de golfclubs in Le Touquet en Hardelot, zodat u verzekerd bent van een mooie partij aan een van de mooiste golfbanen!

Golfvakantie Noord-Frankrijk – Offerte Aanvragen

Uw golfvakantie Noord-Frankrijk laat u geheel naar wens samenstellen bij Cretas Golf! Uw Golfvakantie Noord-Frankrijk – offerte aanvragen kan eenvoudig online! Sta versteld van de mogelijkheden die Cretas Golf u te bieden heeft!

Voorstel aanvragen