Golfvakantie Agadir

Filters tonen
 

Golfvakantie Agadir

Bent u een fan van golfen? En lijkt het u wel wat om dit in Marokko te doen? Met Cretas Golf kunt u uw persoonlijk golfvakantie naar Agadir samenstellen. Cretas Golf helpt u daar graag bij! Wij staan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw golfvakantie.

Golfvakantie Agadir

De parel van het Marokkaanse toerisme is Agadir. De badplaats is gelegen in een prachtige baai in het westen van Marokko. Met mooie goudgele zandstranden, lichte glooiing en de rust van de oceaan is Agadir echt een paradijs voor de zonliefhebber. Agadir is een moderne stad met brede lanen, bloeiende tuinen en uitstekende hotels. Driehonderd dagen per jaar bent u verzekerd van heerlijke zonneschijn. De bevolking van Agadir staat bekend om haar gastvrijheid en zal er zeker aan bijdragen dat u naar de stad wilt terug komen.

Golfvakantie Agadir - Golfbanen

In Agadir liggen vier golfbanen met als nieuwste aanwinst Golf de l’Ocean met 27 holes. Op deze baan wordt de Lalla Meryem Cup gespeeld. De golfbaan ziet er gelikt uit en is aangelegd tussen de oorspronkelijke begroeiing. Het is een uitdagende baan en vrij vlak. Golf du Soleil is de tweede golfbaan in Agadir en beschikt over 36 holes. Het is een prima baan met afwisselende smalle en brede fairways in de bossen. Golf des Lunes Agadir beschikt over 27 holes en is een uitstekende baan in volgroeid bos met supersnelle greens. Golf du Palais Royal D’Agadir beschikt over 18 holes en hier wordt het Trophee Hassan II toernooi gespeeld. Het landschap is glooiend en heeft enkele waterpartijen die op vijf holes in het spel voorkomen.

Golfvakantie Agadir - Accommodaties

Riu Tikida Beach is een van de accommodaties die wordt aangeboden door Cretas Golf. Het smaakvol ingerichte resort staat bekend om de uitstekende service en de fantastische buffetten. Het resort beschikt over een shuttle van en naar de golfbaan Golf du Soleil. Zo kunt u kosteloos vervoerd worden naar de golfbaan.

Golfvakantie Agadir - Boeken

Niet voor niets is Cretas Golf de specialist in golfreizen. Wij stellen kwaliteit voorop zodat wij u een golfvakantie kunnen aanbieden zoals u deze voor ogen heeft. Golfvakantie Marokko in Agadir boeken? Laat deze op maat samenstellen door Cretas Golf!

Voorstel aanvragen