Golfreizen Fuerteventura

Filters tonen
 

Golfreizen Fuerteventura

Fuerteventura is een eiland welke onderdeel is van de Canarische eilanden, en een prachtig woestijn achtig landschap heeft. Dit geeft een extra dimensie voor echte golfliefhebbers.  Fuerteventura is een eiland dat wat minder massaal is. Hierdoor kunt u nog meer genieten van de rust en ruimte van dit eiland. Cretas Golf biedt golfreizen naar Fuerteventura volledig op maat en persoonlijk samengesteld op basis van uw wensen, behoeften en uw reisgezelschap.

Golfreizen Fuerteventura - ideale golftemperatuur

Fuerteventura heeft een ongerepte natuur en beschikt over prachtige zandstranden. De aangename temperatuur met slechts  een klein briesje zorgt voor de ideale golftemperatuur. De golfbanen zijn allen uitstekend verzorgd en nabij de accommodaties gelegen. Golfreizen naar Fuerteventura zijn ook geschikt voor de minder ervaren golfers.

Golfreizen Fuerteventura - accommodaties

De accommodaties voor golfreizen naar Fuerteventura hebben een waardering van minimaal 4-sterren. U kunt dan ook een hoog luxe- en comfortlevel verwachten. De faciliteiten en voorzieningen binnen en in de nabije omgeving van de accommodaties zijn met name ook geschikt voor niet-golfliefhebbers. Dit is ideaal wanneer u met een gezelschap reist. Wat dacht u bijvoorbeeld van zwembad en spa?

Golfreizen Fuerteventura boeken

Wanneer u verzekerd wilt zijn van golfreizen naar Fuerteventura die precies aansluiten op uw behoefte en wensen, kunt u bij Cretas Golf terecht. Cretas Golf is specialist in golfreizen en luistert naar de klant. Aan de hand hiervan wordt een reisvoorstel op maat samengesteld, zodat u de vakantie kunt verwachten zoals u deze voor ogen had.

Golfreizen Fuerteventura laat u op maat samenstellen door Cretas Golf; specialist in golfreizen.

Voorstel aanvragen