Golfreizen Lanzarote

Filters tonen
 

Golfreizen Lanzarote

Op Lanzarote kunt u terecht op prachtige golfbanen in een vulkanische omgeving. Het klimaat is er zeer constant waardoor u hier het hele jaar terecht kunt voor een heerlijke golfvakantie. De temperatuur komt zelden onder de 20 graden en ook de regelval is hier over het algemeen beperkt.

Golfvakantie Lanzarote - De golfbanen

Lanzarote telt momenteel twee golfbanen, Costa Teguise Golf, de oudste golfbaan en ligt in de buurt van Costa Teguise, En Lazarote Golf is in 2009 in gebruik genomen en ligt langs de weg van Puerto del Carmen naar Tias.

Golfen op de Canarische eilanden is niet goedkoop, echter het klimaat op de eilanden maakt het wel heel erg aantrekkelijk toch een golfvakantie naar Lanzarote te boeken.

Golfvakantie Lanzarote - Accommodaties

Lanzarote biedt een ruim aanbod aan accomodaties als het gaat om uw golfvakantie. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en central gelegen ten opzichte van de banen.

Niet golf-liefhebbers zullen zich op deze accomodaties niet vervelen, er worden namelijk voldoende faciliteiten en voorzieningen geboden voor het ultieme vermaak.

Golfvakantie Lanzarote boeken

Wanneer u een golfvakantie naar Lanzarote wilt organiseren kunt u verwachten dat Cretas Golf naar uw wensen en behoeftes luistert, en rekening houd met de situatie van uw  reisgezelschap. Aan de hand van deze gegevens wordt vervolgens een reisvoorstel samengesteld. U kunt rekenen op een professionele service tegen scherpe prijs. Wij stellen kwaliteit voorop en willen u de vakantie bieden zoals u deze voor ogen heeft.

Voorstel aanvragen