Golfreizen Mallorca

Filters tonen
 

Golfreizen Mallorca

Een golfvakantie op dit prachtige eiland biedt een goede combinatie van rijke cultuur, prachtige landschappen en biedt vele mooie routes, leuke dorpjes en ongerept natuurschoon en zonnige stranden. Hier kunt u onbezorgd golfen met uw GVB, want Mallorca biedt naast een lekker klimaat ook meer dan 15 uitstekende golfbanen. Bovenal vindt men hier goed verzorgde accommodaties van bijzondere kwaliteit & persoonlijke aandacht.

Mallorca is bij uitstek een golfbestemming in het voor- en naseizoen vanwege het benijdenswaardige Mediterraan klimaat. 

Golfvakantie Mallorca - uitstekende golfbanen

De golfbanen op Mallorca bieden veel afwisseling, makkelijke voor de hobbyisten en moeilijke trajecten voor de ervaren spelers. De golfbanen verschillen waarbij de ene baan een prachtig uitzicht biedt over de Middellandse zee en de andere omringt is door het adembenemende landschap met eeuwenoude olijf- en amandelbomen. De accomodaties bevinden zich in de nauwe omgeving van de banen, waardoor veel banen zich op minder dan 30 minuten afstand bevinden.

Golfvakantie Mallorca - accommodaties

De accommodaties voor een golfvakantie naar Mallorca zijn van alle gemakken voorzien. Dit betekent dat u hier heerlijk kunt ontspannen onder het genot van alle luxe en comfort die u kunt wensen tijdens uw golfvakantie. Zwembad of spa, u vindt het er allemaal. Ook voor niet golf-liefhebbers bieden de accommodaties uitstekende voorzieningen en faciliteiten voor vermaak.

Golfvakantie Mallorca boeken

Wanneer u uw golfvakantie naar Tenerife laat organiseren kunt u verwachten dat Cretas Golf naar de klant en zijn/haar wensen en behoeftes luistert, en rekening houd met de situatie van uw reisgezelschap. Aan de hand van deze gegevens wordt vervolgens een reisvoorstel samengesteld. U kunt van ons professionele service verwachten tegen scherpe prijs. Wij stellen kwaliteit voorop en willen u de vakantie bieden zoals u deze voor ogen heeft.

Golfvakantie Mallorca? Laat uw vakantie op maat samenstellen door Cretas Golf! Dé specialist in golfreizen.

Voorstel aanvragen