Golfvakantie Gran Canaria

Filters tonen
 

Golfvakantie Gran Canaria

Genieten van een welverdiende golfvakantie naar Gran Canaria? Gran Canaria is één van de Canarische Eilanden, gelegen nabij Marokko. Gran Canaria heeft een hoge zongarantie, aangezien het een zuidelijk ligging heeft. Deze zonzekerheid is één van de reden waarom een golfvakantie naar Gran Canaria al jarenlang een zeer geliefde vakantie bestemming is voor de echte golfliefhebber het hele jaar door. Laat Cretas Golf u helpen met het organiseren van de golfvakantie naar Gran Canaria zoals u deze voor ogen heeft.

Golfvakantie Gran Canaria - spectaculaire banen

Gran Canaria biedt een afwisselende natuur en beschikt over uitgestrekte zandstranden waar menig zonliefhebber graag tot rust komt. De golfbanen zijn van uitstekende kwaliteit en spectaculair te noemen. Een bijkomend voordeel is het feit dat de golfbanen vlakbij elkaar liggen. Daarnaast zijn de accommodaties binnen het aanbod van Cretas Golf zo gelegen dat u op een maximale afstand van 30 minuten van de accommodaties een grote hoeveelheden banen tot uw beschikking heeft.

Golfvakantie Gran Canaria - accommodaties

Een golfvakantie naar Gran Canaria betekent keuze uit een aantal rijk voorziene accommodaties waar u kunt geniet van alle gemakken en comfort. De accommodaties bieden veel voorzieningen en faciliteiten die ook de niet-golfliefhebber zullen doen vermaken. Kortom; Cretas Golf stelt de ideale golfreis naar Gran Canaria samen of u nu alleen reist, met partner of gezin.

Golfvakantie Gran Canaria boeken

Cretas Golf luistert naar de klant. De belangrijkste uitgangspunten zijn uw wensen, behoeften, uw situatie en het reisgezelschap. Wij stellen hierop vervolgens de ideale golfvakantie samen. Dit zorgt ervoor dat u de vakantie kunt verwachten zoals u deze voor ogen had. Vraag vandaag nog een reisvoorstel op maat aan.

Golfvakantie Gran Canaria? Laat Cretas Golf een persoonlijk reisvoorstel op maat samenstellen.

Voorstel aanvragen