Golfvakantie Tenerife

Filters tonen
 

Golfvakantie Tenerife

Wenst u een golfvakantie naar Tenerife? Tenerife is één van de Canarische Eilanden die Spanje rijk is, en is daarvan één van de grootsten. Dit tropische eiland is zonnig en droog, de ideale omstandigheden voor golfers. De natuur is zeer verschillend; in het noorden kunt u een vruchtbare groene natuur verwachten, terwijl het zuiden van het eiland veel droger en ongerepter is.

Golfvakantie Tenerife - uitstekende golfbanen

Een Golfvakantie naar Tenerife betekent dat u keuze kunt maken uit een aantal fantastische golfbanen. Deze banen zijn prachtig gelegen en bieden mooie vergezichten. De golfbanen staan bekent vanwege een hoge luxe gehalte, maar ook vanwege het feit dat deze goed zijn onderhouden. Cretas Golf heeft direct contact met lokale banen. De accommodaties zijn dan ook gelegen rondom de golfbanen. Dit betekent dat u een flink aantal golfbanen op een maximale afstand van 30 minuten van de accommodaties kunt verwachten.

Golfvakantie Tenerife - accommodaties

De accommodaties voor een golfvakantie naar Tenerife zijn van alle gemakken voorzien. Dit betekent dat u hier heerlijk kunt ontspannen onder het genot van alle luxe en comfort die u kunt wensen tijdens uw golfvakantie op Tenerife en op deze manier heerlijk uitgerust weer terug komt. Ook voor niet golf-liefhebbers bieden de accommodaties uitstekende voorzieningen en faciliteiten voor vermaak.

Golfvakantie Tenerife boeken

Wanneer u uw golfvakantie naar Tenerife laat organiseren door Cretas Golf kunt u een uitstekende service verwachten. Wij luisteren naar uw wensen en behoeftes en stellen hiervoor de perfecte golfreis samen. Wij werken alleen samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Vraag vandaag nog een op maat gemaakt reisvoorstel aan, dan regelen wij de golfvakantie naar Tenerife zoals u deze voor ogen had. 

Golfvakantie Tenerife? Laat deze organiseren door Cretas Golf! Dé specialist in golfreizen.

Voorstel aanvragen