Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Vanaf € 755,00 Ontvang een voorstel op maat

Op 45 min. rijden vanaf de luchthaven van Malaga bevindt zich het Sol Marbella Estepona Atalaya Park, direct gelegen aan het strand en omringd door een prachtige tropische tuin, op ongeveer 5 minuten van het mondaine Marbella, met de chique haven van Puerto Banus en slechts 12 kilometer van zowel Marbella als Estepona.
 
Na overname door de Melia groep is het Sol Marbella Atalaya Park Hotel in 2019 geheel gerenoveerd waardoor het een moderne en verzorgde uitstraling heeft. Voordeel van het feit dat het eigenlijk wel een wat ouder hotel is, is dat het erg ruim opgezet is. Dit geldt voor zowel het hotel zelf als het eigen terrein wat ruim 50.000 m2 bevat. Het hotel ligt aan het Atalaya Isdabe strand (strandbedden tegen betaling beschikbaar) en op 3 kilometer van Atalaya Golf & Country Club met de twee banen Atalaya Old & New.
 
De faciliteiten van het Sol Marbella Estepona Atalaya Park zijn onder andere: 2 buffet restaurants, 4 bars, een gym, 4 buitenzwembaden, een massage salon, diverse winkeltjes, tennisbanen en parkeerplaatsen (tegen betaling).
 
Atalaya Golf & Country Club bestaat uit de banen Old & New en één van de meest uitgebreide oefenfaciliteiten van de regio. De Old Course is net iets moeilijker dan de New Course hoewel dat natuurlijk ook een beetje afhangt van de vorm van de dag waardoor niet iedereen het hiermee eens is. De Old Course is volledig vlak met brede lange fairways en de New Course is wat korter en heuvelachtig en waar een goede strategie goed van pas komt om par te spelen. Op de New Course is in de meeste perioden een buggy inbegrepen, vraagt u hier s.v.p naar bij uw reservering zodat wij u kunnen informeren of dit ook in uw reisperiode zo is.
 
 
Lees meer...
 

Alle Details

Aantal kamers
475
Ligging
Direct aan het strand, op 45 minuten van Malaga Airport
Zwembaden
4
Spa
Ja
Aantal restaurants
3
Internet
Ja
Eigen golfbaan
Ja
Banen binnen 30 min.
25 banen
Parkeerkosten Hotel
Gratis
Strand
Privé strand
Sterren
4
Land
Spanje
Soort
Vliegvakantie
 

Basisarrangement

  • Huurauto groep B gedurende 7 dagen incl. alle verzekeringen en afkoop eigen risico
  • 7 nachten verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Verzorging op basis van half pension
  • 5 greenfees per persoon: 2 x Atalaya New, 1 x Atalaya Old, 1 x Valle Romano & 1 x El Paraiso.

De vanaf prijs is geldig in de periode 01 november - 02 decemver 2020 & 10 februari - 24 maart 2021.

Vanaf prijs is exclusief vlucht. Wij kijken graag de mogelijkheden en prijzen van de vluchten voor u na.

 

Service & Faciliteiten

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen